Montör av köksbänkarOm tjänsten
Som montör så kommer du att ingå i ett team om två till tre personer som levererar och monterar köksbänkar hos privatpersoner.

Om kunden
Kunden är ett modernt, expansivt företag i stenbranschen som vänder sig till både företag och privatpersoner.


Din profil
Som montör kommer du att arbeta med att leverera och montera köksbänkar hos privatpersoner.
Tjänsten är en inhyrning med goda chanser till anställning hos kund. Arbetstid är kl. 07:00-16:00, måndag till fredag.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Som person är du social och händig med god känsla för kvalitét och finish. B-körkort är ett krav. Då du utför arbete hos privatpersoner kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.Tidigare erfarenhet av finsnickeri är meriterande.

ORT

Göteborg


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-01-25


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-02-28


UPPDRAGSANSVARIG

Tomas Häggqvist


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*