Erfaren truckförare sökes till vår kund i Rosersberg!Om tjänsten
Är du en noggrann person som har erfarenhet av lagerarbete sen tidigare? Då har vi jobbet för dig.

Vår kund i Rosersberg söker nu en ny medarbetare som har erfarenhet av truckkörning och vill jobba i en händelserik och varierande miljö. Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av hantering av inkommande ordrar/returer, sortering, plock och pack av företagets produkter. Dina dagar kommer framförallt att bestå av truckkörning, då du kommer jobba mycket med in- och utlastning av inkommande gods med hjälp av skjutstativtruck.


Om kunden
Kundföretaget bedriver försäljning och uthyrning av byggmaterial. Du kommer att få en ansvarsfull och flexibel roll i ett globalt och utvecklande företag.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, självgående och har erfarenhet av lager och industri. För att trivas i rollen ser vi att du är van att arbeta i ett högt tempo och ser inga problem i att ta i om det behövs. Du ska även ha en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i team. Då arbetsuppgifterna mestadels innebär truckkörning så söker vi dig med mycket erfarenhet av att köra skjutstativ.

Krav:
- Hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift.
- Truckkort A+B
- Erfarenhet av att köra skjutstativ (B3)


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!


ORT

Upplands-Väsby


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-02-07


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-02-28


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Nu söker vi studenter till våra kunder i norra Stockholm!
Upplands-Väsby
2019-02-22