Studenter till våra kunder i norra Stockholm!Studenter till våra kunder i norra Stockholm!Om tjänsten
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Gillar du att röra på dig på jobbet? Då har Logent jobbet för dig!

Som extraarbetare hos våra kunder kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara plock och pack av företagets produkter. Plockningen sker antingen med truck eller för hand och arbetet sker i högt tempo samt mot deadlines.

I din roll som extraarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Plock och pack
• Truckkörning för dig med truckkort
• Andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering kan förekomma

Om kunden
Logent har många intressanta kunder i Stockholmsområdet verksamma inom olika branscher.

Din profil
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta innebär att du antingen har ett deltidsjobb, driver eget eller är student. Vi ser att du har arbetat i lager tidigare och att du har truckkort. I tjänsten finns stora möjligheter till att röra på sig vilket innebär att du helst trivs med detta. Vidare är det viktigt att vara ansvarsfull och noggrann i sitt arbete för att se till att kunder i slutändan får rätt produkter till sig.

Krav för tjänsten är:
• Behärskar svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Truckkort A+B
• Att du kan arbeta minst två dagar i veckan och har en annan huvudsaklig sysselsättningOm Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Upplands-Väsby


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

5


PUBLICERAT

2019-06-18


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-07-31


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Truckförare till kund i norra Stockholm!
Upplands-Väsby
2019-07-02