Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Jordbro


Om tjänsten
Har du en annan sysselsättning på 50% och söker ett extrajobb med fasta dagar och tider i veckan? Då kan den här tjänsten vara något för dig!
Du kommer att arbeta med pack och plock samt truckkörning. Därför måste du ha erfarenhet av truckkörning samt ett truckkort A1-A4 & B1-B4.

Tiderna för arbetet är tisdagar, torsdagar och söndagar kl 06-15 eller 14.30- 22.00.

Din profil
Vi söker dig som är driven, självgående och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du bör inte heller ha problem med att arbeta i en kall miljö, då arbetet utförs i ett kyllager.

Krav:

- Ha truckkort A+B och erfarenhet av att köra A-truckar.
- Ha en annan bisyssla på minst 50%, intyg kommer att krävas. Skriv även med i ditt CV vad din huvudsakligasysselsättning är.
- Meriterande om du har erfarenhet av skjutstativstruck

Om du inte uppfyller dessa krav kommer vi inte kunna gå vidare med din ansökan.


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Stockholm


OMFATTNING

Timanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-02-11


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-02-24


UPPDRAGSANSVARIG

Lina Johansson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Logistiker sökes till vår kund i Solna strand!
Stockholm
2019-02-22


Leverans-, mottagning och funktionskontrollant sökes till kund i Västberga!
Stockholm
2019-02-18


Livsmedelsarbetare med truckkort sökes till vår kund i Årsta
Stockholm
2019-02-18


Vi söker mekaniker för kunds räkning!
Stockholm
2019-02-18


Vi söker nu drivna extraarbetare till vår kund i Årsta!
Stockholm
2019-02-18


Project Manager, Logent
Stockholm
2019-02-15