Mekaniker till kund i Stockholm!Mekaniker till kund i Stockholm!Om tjänsten
Har du ett stort intresse för bilar och har tidigare jobbat som mekaniker? Vill du arbeta på ett välkänt företag där man verkligen kan utvecklas? Vill du ha härliga kollegor som stöttar och pushar varandra till framgång? Då har vi jobbet för dig!

I din roll som mekaniker kommer tillsammans med ditt team bland annat få arbeta med montering och installation. Arbetet består bland annat av att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll av kundens bilar.

Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag med goda möjligheter till att bli övertagen direkt till kund.

Om kunden
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Som person ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta i team. Du har lätt för att skapa goda relationer till kollegor såväl som kunder vilket medför att du besitter en god kommunikativ förmåga. Vidare har du inga problem att arbete mot tighta deadlines och utför ditt arbete med en hög precision. Noggrannhet och kvalité är något som värdesätts väldigt högt.

Krav
• 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker
• 3-årig fordonsteknisk utbildning
• Hanterar svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.
• B-körkort

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-05-27


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-07-01


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Jordbro!
Stockholm
2019-05-17


Bodmontör till Wangeskog hyrcenter i Älvsjö!
Stockholm
2019-06-03


Junior montör till kund i Södertälje!
Stockholm
2019-06-10


Logistiker sökes till vår kund i Solna strand!
Stockholm
2019-06-14