Lagerarbetare till kund i TullingeLagerarbetare till kund i TullingeOm tjänsten
Vi söker nu en effektiv och noggrann lagerarbetare med truckerfarenhet till vår kund i Tullinge. För att passa för jobbet är det viktigt att du har en stark arbetsmoral, gillar att jobba fysiskt samt har en god administartiv förmåga.

I tjänsten som lagerarbetare kommer du ingå i ett litet och tight team om tre personer. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av plockning, packning och även truckkörning. De truckar du främst kommer att arbeta med är skjutstativtruck och motviktstruck så vi ser gärna att du kört dem tidigare och har koll på hur de fungerar. Vidare kommer arbetet bestå av godsmottagning, inleveranser, utleveranser och administrativa uppgifter. Det är stundtals mycket att göra på arbetsplatsen så det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer på ett bra sätt.


Din profil
Vi söker dig som är social, driven, uthållig och effektiv. Du är en ordningsam person som älskar lagerarbete och ser långsiktigt på tjänsten som lagerarbetare. För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av lager sedan innan så att du snabbt kan blir en produktiv medarbetare. Vidare är det viktigt att du är en riktigt lagspelare men samtidigt inte har några problem med att arbeta självständigt.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-10-09


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-11-01


UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Extrajobb som truckförare i Tumba!
Stockholm
2019-10-11


Extrajobb till Black Friday
Stockholm
2019-09-26


Extra personal- fileare, Farsta
Stockholm
2019-10-14