Kvalificerad tullspeditör till Logents tullverksamhet i Hån/ÖrjeOm tjänsten
Har du tidigare arbetat hos ett tullombud med tullspedition och svensk och norsk tulllagstiftning och skulle tycka att det vore roligt att få vara en del i ett utvecklingsinriktat bolag som satsar på tillväxt och som vågar tänka nytt? Nu söker Logent en strukturerad och serviceinriktad Tullspeditör till vår tullverksamhet som öppnas i Hån/ Örje i mars 2019!

Logent är ett Logistik- och Bemanningsföretag med verksamhet i Norge och Sverige och sysselsätter totalt 3000 personer. Logents tullverksamhet finns idag i Göteborg, Halden och från 1 mars 2019 har vi även en ny tullverksamhet i Hån, ytterligare nyetableringar pågår som räknas bli klara slutet 2019. Logents tullverksamhet är ett oberoende tullombud med specialisering inom alla operativa tullprocedurer och konsultering för djupare utredningar. Tillsammans med övriga affärsområde inom Logent erbjuder vi ofta helhetslösningar för våra kunder och ser kontinuerlig utveckling som en förutsättning för en bra och långsiktig kundrelation.

Som Tullspeditör kommer du att ingå i ett team som arbetar med att administrera tullprocesser gällande import och export till/från EU. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ombesörja tulldeklarationer, transiteringar och godsregistreringar som inkommit via mail eller genom besökande chaufförer. Utöver detta ska du stötta kontorschef i arbetet att utveckla verksamheten genom effektiviseringar samt att säkerställa att svensk och norsk tullagstiftning följs genom egenkontroll mm. Logent använder tullsystemet Emma. Tjänsten är på dagtid.

Arbetsuppgifter:
• Att förse Logents kunder med tulldeklarationer
• Kontakt med Tullverket
• Viss kundkontakt
• Kontakt med chaufförer
• Arbete med tillstånd, compliance etc.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från branschen samt kunskap om norsk och svensk tullagstiftning. Du har en positiv inställning och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter där du får använda dig av din servicekänsla och möta kunder och lösa deras problem på ett effektivt, noggrant och trevligt sätt. I ditt arbete är du självgående samtidigt som du är en lagspelare och bra på att samarbeta med andra. Du har en vilja att skapa goda resultat och bidrar gärna till förbättringar av rutiner och processer. Vidare har du goda kunskaper i engelska, datavana samt erfarenhet av arbete i något tullsystem.

Intresserad av tjänsten?
Intresserad av tjänsten?
Ta den unika chansen och sök ditt nästa jobb hos oss på Logent, vi erbjuder dig duktiga medarbetare och möjlighet att lära dig mer om logistik! Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev, vi kommer att hålla intervjuer löpande och ser gärna att du ansöker om tjänsten snarast. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent, tel. 070-722 77 59 eller mail marie-louise.baath@logent.se
Välkommen med din ansökan!


ORT

Årjäng


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2018-12-18


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-02-24


UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Tullspeditör kvällstid till Logents tullverksamhet i Hån/Örje
Årjäng
2019-02-18