Maskinoperatör till livsmedelsproduktion sökes!Om tjänsten
Som maskinoperatör är du en nyckelspelare i verksamhetens produktion. Arbetsuppgifterna varierar från övervakning och kontroll till fysiskt deltagande i tillverkningsprocessen för en produkt. En del av arbetet utförs med hjälp av maskiner, men det finns en del arbetsmoment som utförs för hand.

Anställningen är ett konsultuppdrag och stäcker sig mellan 3–6 månader, med god chans till förlängning.

Om kunden
Som anställd hos Logent arbetar du som ambulerande bemanningskonsult ute hos våra kunder inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.

Din profil
För att lyckas i rollen som maskinoperatör ska du vara ansvarstagande, praktiskt lagd och kvalitetsfokuserad. Du ska även ha en god fysik och vara hygien- och säkerhetsmedveten. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom livsmedelsproduktion. I arbetet som maskinoperatör arbetar du tillsammans med dina arbetskollegor för att nå verksamhetens uppsatta mål. Vilket ställer krav på att du är resultatinriktad, har en god samarbetsförmåga och är prestigelös. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift
Truckkort A1-A4, B1-B3

Meriterande:
Körkort
Truckkort B4-B6

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Intresserad av tjänsten?
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Michelle på email: michelle.ljunggren@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Halmstad


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2018-12-11


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-02-28


UPPDRAGSANSVARIG

Michelle Ljunggren


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*