Truckförare/industriarbetare sökes i Tingsryd!Om tjänsten
Är du en erfaren truckförare som gillar att arbeta i ett högt tempo, är stresstålig och flexibel? Då är du rätt person för tjänsten som truckförare/industriarbetare hos oss!

Arbetet innebär hantering, inlastning och utlastning av gods och varor till produktionslinjen. Kundernas lokaler ligger i Tingsryd och tjänsterna är på heltid samt att man jobbar skift.

Arbetet kräver planering och noggrannhet samt stresstålighet.

Tjänsterna tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater!

Om kunden
Företaget innehar en av de ledande positionerna i Sverige inom livsmedelsindustrin och expanderar kraftigt. De värdesätter gemenskap, lojalitet och respekt på sin arbetsplats.

Din profil
- Goda erfarenheter av truckkörning
- Truckkort A+B
- Har God fysik och trivs med att arbeta i ett högt tempo
- Flexibel
- Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift
- Erfarenhet av livsmedelsproduktion är meriterande

Du ska kunna ta ansvar för ditt eget handlande och snabbt kunna se lösningar på problem som kan uppstå. Att arbeta på lager är något du älskar och att arbeta hårt är inga problem. Att du har en positiv inställning och en god arbetsmoral ser vi som en självklarhet. För att trivas i rollen som konsult bör du vara nyfiken, framåt och även flexibel.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag.
Urvalet sker löpande!

Välkommen till oss på Logent


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning av erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Tilda Josefsson på tel. 0703-87 33 62.


Välkommen med din ansökan!

ORT

Tingsryd


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-01-21


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-02-25


UPPDRAGSANSVARIG

Tilda Josefsson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*