Vi söker en rmontör till vår kund i Saltsjö-boo


Om tjänsten
Söker du ett jobb som montör inom fönsterindustrin? Är du serviceinriktad och trivs med att jobba i ett mindre team. Då kan vi ha jobbet för dig!
Vår kund jobbar med montering och försäljning av dörrar, fönster och fasader av glas och aluminium.
För att lyckas i rollen hos vårat kundföretag är det viktigt att du är driven, engagerad och lösningsorienterad. Som person är du en som gillar att ta egna initiativ och är en riktigt lagspelare men har inga problem att arbeta självständigt.

Om kunden
Kunden säljer och tillverkar uterum, skjutpartier, vikpartier och fasadpartier.
De tillverkar och säljer glas- och fasadpartier samt uterum, med fokus på att vara värdeskapande genom kvalitet, engagemang och snabbhet med ett nationellt varumärke på lokal marknad.


Din profil
Vi söker dig som är social, driven, engagerad, lösningsorienterad och som har erfarenhet av montering inom fönsterindustrin. För att lyckas i ditt arbete är du strukturerad, självgående och initiativtagande. Du bör vara händig, ha erfarenhet inom hantverkarbrachen och gilla att ta egna initiativ. Då arbetet utförs ute hos olika kunder tillsamans med en eller flera kollegor så ser vi att du är en lagspelare som kan arbeta självständigt när arbetet kräver det. Detta gör att det även är ett krav att du har körkort. Du måste även kunna kommunicera på svenska obehindrat och hantera engelska i tal och skrift.


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-02-20


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-03-10


UPPDRAGSANSVARIG

Lina Johansson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Nu söker vi för kunds räkning montörer till Saltsjö-Boo!
Stockholm
2019-02-01