Nu söker vi för kunds räkning montörer till Saltsjö-Boo!


Om tjänsten
Vi söker nu montörer med god känsla för kvalité, service och kundbemötande. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av mätning, montering, leverans av stenskivor till kök och badrum. Vidare kan arbetet komma att bestå av truckkörning och ta emot leveranser. För att du ska lyckas i rollen som montör hos vår kund krävs det att du är noggrann och har goda kunskaper i matematik då arbetet består av inmätningar som är en avgörande del i arbetet då produkten ska tillverkas rätt men också för att den ska monteras med mycket hög precision. Du kommer att utgå från kundens regionala lager i Saltsjö-Boo och tillsammans med dina kollegor hjälpa och serva kunder i Mälardalen.

Om kundenDin profil
Som person är du väldigt kvalitetsmedveten och gillar att ge en bra service samt har förmågan att möta kunder på ett professionellt sätt. Vi söker dig som är självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. För att trivas i rollen bör du gilla att inte sitta stilla då du ständigt är ute och hjälper kunder. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från köksbranschen som t.ex. köksmontör. Krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig i 6 månader med goda möjligheter till att direkt bli anställd hos kunden.


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Vill du bli vår nästa stjärna? Tveka inte att söka!
ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-02-01


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-02-25


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Vi söker en rmontör till vår kund i Saltsjö-boo
Stockholm
2019-02-20