Maskinoperatör till livsmedelsproduktion sökes!Om tjänsten
Vill du vara en nyckelspelare i verksamhetens produktion och kontrollera tillverkningsprocessen? Tveka då inte på att söka tjänsten som maskinoperatör hos oss!

Som maskinoperatör kommer du att övervaka och kontrollera tillverkningsprocessen. Vi ser därför att du har en viss maskinförståelse och att du är kvalitetsmedveten. Du kommer att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor ansvara för att produktionen flyter på som planerat. Vi ser att du som söker är strukturerad, positiv och noggrann.

Produktionserfarenhet och erfarenhet inom livsmedelsindustrin är meriterande. Det är också meriterande om du har en vidareutbildning med teknisk inriktning eller flerårig erfarenhet av tekniskt arbete. Vi ser att du som söker har erfarenhet av att köra truck.

Tjänsterna är på heltid och man jobbar skift. Kundernas lokaler ligger i Tingsryd. Tjänsterna tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater!
Arbetet kräver planering och noggranhet samt stresstålighet.


Om kunden
Företaget innehar en av de ledande positionerna i Sverige inom livsmedelsindustrin och expanderar kraftigt. De värdesätter gemenskap, lojalitet och respekt på sin arbetsplats.

Din profil
För att lyckas i rollen som maskinoperatör ska du vara ansvarstagande, praktiskt lagd och kvalitetsfokuserad. Du ska även ha en god fysik och vara hygien- och säkerhetsmedveten. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom livsmedelsproduktion. I arbetet som maskinoperatör arbetar du tillsammans med dina arbetskollegor för att nå verksamhetens uppsatta mål vilket ställer krav på att du är resultatinriktad, har en god samarbetsförmåga och är prestigelös. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Körkort och tillgång till bil då kollektiva pendlingsmöjligheter är begränsade
Behärskar svenska i tal och skrift
Truckkort - behörighet A

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag.
Urvalet sker löpande!

Välkommen till oss på Logent


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning av erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Tilda Josefsson på tel. 0703-87 33 62.


Välkommen med din ansökan!

ORT

Tingsryd


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

4


PUBLICERAT

2019-02-04


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-03-11


UPPDRAGSANSVARIG

Tilda Josefsson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*