Quality Assurance Officer till konsultuppdrag, södra StockholmQuality Assurance Officer till konsultuppdrag, södra StockholmOm tjänsten
Tjänsten som ska tillsättas är ett konsultupdrag ute hos en av våra kunder i södra Stockholm som verkar inom läkemedelsindustrin. Som konsult blir du anställd av oss på Logent och representerar oss ute hos kund. Tjänsten är ett heltidsuppdrag med kontorstider och rekrytering sker löpande.
I rollen som Quality Assurance Officer ansvarar du för att fatta beslut om det som tillverkats uppfyller ställda krav. Du kommer att granska och bedöma dokumentation, skriva rapporter, godkänna avvikelser samt skapa produktcertifikat. Din roll är självklar i det dagliga tvärfunktionella arbetet där du tillsammans med kollegor från olika avdelningar har ett gemensamt ansvar för att fabriken når de uppsatta målen. Du bidrar med GMP-kunskap och arbetar ständigt med förbättringsarbete.


Din profil
Vi söker dig som har en högskoleexamen motsvarande minst 4 års heltidsstudier inom naturvetenskap, farmakologi, kemi eller medicin. Du bör ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska och vara kunnig inom Microsofts mjukvarusystem. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper. Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustrin, GMP och LEAN är meriterande.

Du bör kunna arbeta självständigt och ta eget initiativ då du i din roll kommer behöva fatta och bidra till snabba beslut. Du kommer att ansvara för att uppgifter som involverar många andra personer når fram och därmed krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga. Eftersom du har en kvalitetsledande roll behöver du kunna få andra att skapa lösningar med hjälp av ditt stöd vilket betyder att en god ledarskapsförmåga är ett måste. Vidare är det viktigt att ha en hög integritet och förmåga att stå på sig för att bli framgångsrik i rollen.


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om ansökan
Du ansöker via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: linnea.hodin@logent.se eller cecilia.lantz@logent.se
Välkommen med din ansökan!ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-08-12


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-09-02


UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster