Reservdelsman till kund i södra Stockholm!Reservdelsman till kund i södra Stockholm!Om tjänsten
Har du ett intresse för motorbranschen och vill ha roligt på jobbet? Är du duktig på att skapa goda långsiktiga relationer och vill jobba på hos en attraktiv arbetsgivare inom bilbranschen? Då har Logent jobbet för dig

Arbetet som reservdelsman innebär att du kommer vara i centrum där du kommer att ha ett flertal kontakter internt och vara en viktig pelare i deras arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att leverera reservdelar till kundens mekaniker för att sedan ta beställningar från dessa. Vidare kommer du även arbeta administrativt med t.ex. lagersaldo, arbetsorder, faktureringsunderlag samt ge service både internt och externt.

Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag med goda möjligheter till att bli övertagen direkt till kund.

Om kunden
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Som person ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta i team. Du har lätt för att skapa goda relationer till kollegor såväl som kunder vilket medför att du besitter en god kommunikativ förmåga. Vi ser att du förstår vikten av att uppträda på ett professionellt och på ett serviceinriktat sätt. För att lyckas i rollen är du initiativtagande, flexibel och strukturerad då varierande arbetsuppgifter kan förekomma. Du har dessutom en grundläggande affärsmässighet och förstår värdet av att tänka i begrepp som kvalitet, kostnader och intäkter. Om du tidigare har jobbat med reservdelar är detta starkt meriterande. Eftersom arbetet kräver en del ansvar måste du en känsla för att kunna planera ditt dagliga arbete och självständigt kunna organisera detta

Krav:
• 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande roll
• 3-års gymnasieutbildning
• Hanterar svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.
• B-körkort

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-04-04


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-30


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Mekaniker till kund i Stockholm!
Stockholm
2019-05-09


Extraarbetare sökes till vår kund i Årsta!
Stockholm
2019-04-08


Sommarjobb inom lager och logistik!
Stockholm
2019-04-09


Serviceman/Servicekvinna till kund i Frihamnen!
Stockholm
2019-05-09


Junior montör till kund i Södertälje!
Stockholm
2019-05-22


Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Jordbro!
Stockholm
2019-05-17


Bodmontör till Wangekog hyrcenter i Älvsjö!
Stockholm
2019-05-23