Sommarjobb inom lager och logistik!Sommarjobb inom lager och logistik!Om tjänsten
Är du på jakt efter ett sommarjobb där du är med och gör skillnad inom logistikbranschen? För dig som har ett intresse för lager och logistik är det här en bra chans att få lära sig verksamheten från grunden. Just nu tillsätter vi sommarpersonal till både korta och längre uppdrag ute hos våra kunder som befinner sig i norr- och söderort. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till september.

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Plock och pack
• Truckkörning för dig med truckkort
• Andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering kan förekomma

Om kunden
Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att arbeta ute hos någon av våra spännande kunder i Stockholmsområdet. Som konsult blir du anställd av oss på Logent och representerar oss ute hos kund.

Din profil
Som person tror vi att du är arbetsvillig och prestigelös samt har förmågan att arbeta tillsammans med andra människor. Då tunga lyft kan förekomma bör du vara i god fysisk form och inte rädd för att ta i om det behövs. Vidare ser vi att du har lätt för att kommunicera och sprida positiv energi omkring dig.
För att trivas i arbetet som konsult bör du kunna arbeta skift samt vara flexibel då du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du som söker gått ut gymnasiet, studerar eller är redo för nya utmaningar.

Krav för tjänsten är:
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Har möjlighet att arbeta heltid under sommaren (juni-augusti)
• Är en lagspelare
• Det är meriterande om du arbetat med orderplock sedan tidigare eller har truckkort


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

20


PUBLICERAT

2019-04-09


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-30


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Mekaniker till kund i Stockholm!
Stockholm
2019-05-09


Extraarbetare sökes till vår kund i Årsta!
Stockholm
2019-04-08


Reservdelsman till kund i södra Stockholm!
Stockholm
2019-04-04


Serviceman/Servicekvinna till kund i Frihamnen!
Stockholm
2019-05-09


Junior montör till kund i Södertälje!
Stockholm
2019-05-22


Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Jordbro!
Stockholm
2019-05-17


Bodmontör till Wangekog hyrcenter i Älvsjö!
Stockholm
2019-05-23