Fastighetsansvarig sökes till kund i BoråsFastighetsansvarig sökes till kund i BoråsOm tjänsten
Har du erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, trivs med variationen av arbetsuppgifter och söker en ny utmaning? Nu söker vi en självgående, ansvarsfull och tekniskt kunnig fastighetsskötare i trakten av Borås!

Som fastighetsskötare får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter som rör sig inom områdena fastighetsskötsel, teknik och maskinarbete.
Tjänsten är på heltid med arbetstid på dagtid och tillsättningen kommer att ske i juni. Du kommer att bli anställd av Logent och arbeta på plats hos den aktuella uppdragsgivaren, för rätt person finns det möjlighet till anställning hos företaget.Din profil
Som person är du driven, engagerad och har hög arbetsmoral. Vi söker dig som är händig och som kan ventilation, skalskydd, brandskydd och även kan göra vissa enklare reparationer själv. Det är meriterande om du är kunnig över maskiner och är teknisk, som person ser vi att du har ett stort tekniskt intresse.

För att lyckas i rollen är du initiativtagande, flexibel och strukturerad då varierande arbetsuppgifter kan förekomma.
Du har med fördel tidigare erfarenhet av drift- och servicearbeten.
Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du som söker är en lagspelare som kan arbeta självständigt när arbetet kräver de och som tar stort eget ansvar.Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

ORT

Borås


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-05-15


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-31


UPPDRAGSANSVARIG

Klara Osadji


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster