Extrajobb för dig som studerar eller har annan sysselsättningExtrajobb för dig som studerar eller har annan sysselsättningOm tjänsten
Är du student eller har annan sysselsättning på minst 50%, då har vi jobbet för dig!

Tjänsten hos oss innebär lagerarbete, orderplock, truckkörning och andra former av arbetsuppgifter kan förekomma.

Din profil
Vi ser gärna att du har jobbat med Orderplock, har truckkort och gärna truckerfarenhet men det är inget krav.

För att kunna jobba extra på Logent AB krävs att du har en dokumenterad bisyssla t.ex. studier på heltid eller annat jobb på minst 50 %. Arbetstiden är eftermiddag och kväll.


Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte, sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag!

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Göteborg


OMFATTNING

Timanställning


ANTAL TJÄNSTER

5


PUBLICERAT

2019-05-02


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-31


UPPDRAGSANSVARIG

Tomas Häggqvist


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster