C-chaufförer sökes till Vårgårda och VaraC-chaufförer sökes till Vårgårda och VaraOm tjänsten
För kunds räkning söker vi nu C-chaufförer (miljöarbetare) till två olika orter. I arbetet ingår att köra sopbil och du kommer att arbeta i antingen Vara eller Vårgårda. Du rapporterar in utfört arbete i vår fordonsdator och du kör på slinga. Arbetstiden är 07.00-16.00 måndag till fredag.

Vi söker dig som trivs med ett självständigt, ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. Vi erbjuder en säsongsanställning med stor chans till förlängning efter sommaren.

Din profil
Du som söker tjänsten är van chaufför med C-behörighet. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB), Du som tagit YKB efter 2009 ska kunna redovisa genomförda delkurser.

För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande och pålitlig. Vi ser även att du är självgående i ditt arbete samt van vid att arbeta själv. Du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Vårgårda


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-05-03


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-31


UPPDRAGSANSVARIG

Cornelia Edin Apelqvist


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster