C-chaufförerC-chaufförerOm tjänsten
Nu söker vi C-chaufförer till vår kund i Kungsbacka. I arbetet ingår att köra sopbil med avfall till olika återvinningsstationer och återvinningscentraler. Arbetstiden är dagtid: måndag-fredag kl.06:00 - 15:00.Om kunden
Kunden är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Deras verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och deras affär är att förse sina kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning.

Din profil
Vi söker dig som är C-chaufför. Meriterande om du har erfarenhet men det är inte ett krav då du kommer få upplärning de första veckorna. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande, lugn, noggrann och har en god samarbetsförmåga.

Du har:
C-kort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Kungsbacka


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

3


PUBLICERAT

2019-05-10


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-06-15


UPPDRAGSANSVARIG

Tomas Häggqvist


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster