Truckförare med lagervana till MalmöTruckförare med lagervana till MalmöOm tjänsten
Nu söker vi en truckförare med lagervana. Du är van att arbeta i lagermiljö och framför truck med säkerhet. Du har tidigare erfarenhet av plock och terminalarbete.
Arbetsuppgifterna består av sedvanligt lagerarbete. Det handlar om plock, lossning och lastning av gods samt truckkörning med Motviktstruck (B1). Arbetet kan vara tungt, vilket gör att vi förutsätter att du tycker om fysiskt krävande arbetsuppgifter.

Tjänsten kommer starta omgående och i ett första skede vara i 3-4 månader. Därefter är tanken att man får anställning på kundföretaget.

Om kunden
Kunden är ett av Sveriges största produktionsbolag och har sitt säte i Arlöv med goda kommunikationsmöjligheter från både Lund och Malmö med omnejd. Du kommer tillhöra ett glatt gäng med många års erfarenhet av arbetsuppgifterna.

Din profil
Som person tror vi att du är flexibel, gillar nya utmaningar och har hög arbetsmoral. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig. Vi kommer lägga stor vikt vid en professionell inställning till ditt arbete. Du ska vara en person som gärna gör det där lilla extra för att levererar ett bra jobb.


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!


Om ansökan
- Truckkort A+B
- Körkort B
- Dokumenterad erfarenhet av truckkörning A-B
- Svenska flytande i tal och skrift
- Noggrann & Ansvarfull
- Självgående
- Social & Positiv

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.


ORT

Malmö


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-05-15


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-31


UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Extraarbete på Sturup - kvällstid
Malmö
2019-04-29


Lastbilschaufförer till uppdrag i Malmö med omnejd sökes!
Malmö
2019-05-06


Truckförare med lagervana till Malmö
Malmö
2019-05-10


Administrativ trafikledare
Malmö
2019-05-13


Extraarbete på trevligt lager i Malmö!
Malmö
2019-05-14


Lastbilschaufför till uppdrag i Malmö med omnejd sökes
Malmö
2019-05-15