Junior montör till kund i Södertälje!Junior montör till kund i Södertälje!Om tjänsten
Är du i början av din karrär och vill få in foten på ett välkänt företag i bilbranschen? Har du gått fordons- och transportprogrammet och har ett stort intresse för bilar? Då har vi jobbet för dig.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bestå av enklare servicejobb på både personbilar och transportbilar. Du kommer med andra ord inte att arbeta i motorn på bilen och behöver därför ingen erfarenhet som mekaniker. Bland annat kommer arbetet innebära montering av t.ex. tillbehör som extraljus, alkolås och motorvärmare. Vidare kan arbetet innebära däckbyten och montering av stänkskydd och registreringsskyltar.

Arbetet kommer först och främst att sträcka sig över sommaren. Arbetet sker på heltid måndag-fredag från 07-16. Du kommer till en början vara anställd av Logent och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt över 3 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Efter detta kommer det finnas möjlighet till rekrytering direkt till kund.

Om kunden
Mer information om företaget ges vid en intervju.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du är målmedveten och har viljan att alltid prestera på topp. I och med att arbetet är varierande och har ett högt tempo krävs det att du är strukturerad och noggrann. Vidare har du inga problem att arbete mot tighta deadlines och utför ditt arbete med en hög precision. Noggrannhet och kvalité är något som värdesätts väldigt högt. Arbetet kommer även att innebära många tunga lyft vilket gör att det är viktigt att du har en god fysik.

Krav:
• Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
• Allmänna mekanikerkunskaper
• Hanterar svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.
• Grundläggande el kunskaper
• B-körkort

Meriterande är om du arbetat i en liknande roll tidigare. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av hjulhantering sedan tidigare.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-06-10


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-07-25


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Mekaniker till kund i Stockholm!
Stockholm
2019-05-27


Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Jordbro!
Stockholm
2019-05-17


Bodmontör till Wangeskog hyrcenter i Älvsjö!
Stockholm
2019-06-03


Logistiker sökes till vår kund i Solna strand!
Stockholm
2019-06-14