Grönytearbetare sökes till HelsingborgsområdetGrönytearbetare sökes till Helsingborgsområdet
Om tjänsten
Vi söker nu grönytearbetare med erfarenhet till Helsingborg med omnejd.
Arbetsuppgifterna är allt inom grönyteskötsel, gräsklippning, ogräsrensning, beskärnining och till viss del trimning samt annan trädgårdskötsel.

Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 07:00-16:00.


Om kunden
Kunden utvecklar och anlägger utemiljöer på ett effektivt och kundnära sätt. Våra tjänster täcker det mesta inom åretruntskötsel av utemiljöns alla ytor.
Vi anlägger och utvecklar utemiljöer åt privata och offentliga fastighetsägare. Vi utför tillsyn och städning, beskärning av träd och buskar, vår- och höststädning, gräsklippning och slåtter, ogräsrensning, skötsel av rosor och perenner, plantering och skötsel av annueller, häckklippning, underhållssopning av hårdgjorda ytor, sladdning av grusytor, kontroll av sandytor, underhåll av lekredskap och markutrustning, skötsel av fontäner och dammar, rensning av dagvattenbrunnar och diken.

Din profil
För att passa in i rollen som Grönytearbetare hos någon av våra kunder måste du ha en hög servicenivå och brinna för ditt arbete. Du är flexibel, noggrann och tycker om att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Meriternande:
Erfarenhet av att arbeta med grönytor

Krav:
B-körkort
Svenska flytande i tal och skrift

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Om rollen
Arbetet är ibland fysiskt aktivt och kan innebära trimning hela dagar, det är även viktigt att ha förmåga att kunna scanna av och se helheten så leveransen till våra kunder blir den bästa.

Du behöver ha en grund erfarenhet av branschen sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra åkgräsklippare och känner dig bekväm med enklare service som att kolla olja, smörja samt byta knivar på klipparen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
B-Körkort
Behärskar svenska i tal och skriftIntresserad av tjänsten?
Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Urval sker löpande- Välkommen med din ansökan!

ORT

Helsingborg


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-06-05


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-06-30


UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Grönytearbetare sökes!
Helsingborg
2019-04-16