Till Hammar Maskin i Olsfors söker vi en servicetekniker/reparaTill Hammar Maskin i Olsfors söker vi en servicetekniker/repara
Tycker du om att jobba med händerna? Har du kanske ett bil- eller teknikintresse? Är du driven och självgående? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Till våran kund Hammar Maskin i Olsfors söker vi nu en person som kommer att jobba som servicetekniker/reparatör. Du kommer att arbeta på reparationsavdelningen med att felsöka, reparera eller renovera chassin och krandetaljer till Hammarliften.

Tjänsten är på heltid med start i augusti. Du kommer att bli anställd av Logent och hyras ut till kund för att sedan eventuellt bli anställd på kundföretaget.

Om kunden
Hammar Maskin AB utvecklar, tillverkar och marknadsför en mobil självlastande containerutrustning, känd som en sidlastare eller simalift, under varumärket HAMMAR™.

Sedan starten 1974 har företaget fokuserat endast på Sidlastare, vilket har resulterat i en gedigen erfarenhet som har gett Hammar positionen som världsledande leverantör av Sidlastare. All
tillverkning, utveckling och testning av våra kranar sker i Sverige. HAMMAR sidlastare har sålts i mer än 111 länder världen över.

Din profil
Kvalifikationer:
• Fordonsteknisk utbildning med påbyggnad inom hydraulik, fordonsel, styr och reglerteknik.
• Erfarenhet från arbete med tunga fordon eller fordonspåbyggnader.
• Brett allmäntekniskt intresse.

Som person är du driven, engagerad och har en hög arbetsmoral. Vi ser att du har lätt för att arbeta i en grupp och att samverka för att nå uppställda mål. Du behöver kunna kommunicera flytande på svenska i tal och skrift.

Har du ingen fordonsteknisk utbildning men någon form av mekanisk bakgrund och är van vid att skruva och jobba med händerna så tveka inte att söka ändå!

Det viktigaste för oss är din personliga lämplighet och vi ser gärna att du ska kunna formas och utvecklas inom företaget.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.


ORT

Borås


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-07-18


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-08-05


UPPDRAGSANSVARIG

Cornelia Edin Apelqvist


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster