Varumottagare, ÅrstaVarumottagare, ÅrstaOm tjänsten
Är du en morgonpigg varumottagare med sjömatsintresse och stor datorvana? I så fall kan detta vara en tjänst för dig! Vår livsmdeldelskund i Årsta söker nu en medarbetare som bland annat kommer arbeta med sedvanliga lageruppgifter såsom orderplock, plock och pack, lastning av pallar, samt truckkörning. Vidare ingår det även att:

• Märka artiklar med bäst före datum, fångstzon, fångstsätt enligt lagkrav och rutiner
• Behärska affärssystemet för att skriva ut, slå, ändra, slutregistrera ordrar
• Skriva ut kundetiketter och märka kollin
• Hantera varuutlämning till hämtkunder
• Säkerställa att kylkedjan inte bryts under arbetet och använda termometer
• Hantera returer genom att bedöma kvalitet och godkänna/avslå retur
• Genomföra regelbunden inventering av produkterna
• Rapportera in resultat från inventeringar

Arbetstider:
Roterande schema (mån-fre + söndag):
03:00-12:00
06:00-15:00

Det är viktigt att du kan ta dig till arbetet i tid vilket innebär att du antingen har bil eller bor i närområdet.

Om kunden
Kunden är belägen i Årsta och är en ledande part inom livsmedelsbranschen. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som uppskattar ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Du kan prioritera dina arbetsuppgifter och planera dina dagar utifrån vad som är bäst för företaget. Att hålla ordning och reda på såväl administrativa arbetsuppgifter tillika material på lagret faller dig naturligt. Du kommer arbeta tillsammans med andra kollegor och andra avdelningar så en god kommunikations- och samarbetsförmåga är ett måste.

Har du branscherfarenhet inom livsmedel är det meriterande men vi är mer nyfikna på vem du är och vad du kan bidra med! Har du truckkort och har kört en del är det mycket meriterande. B-körkort och god datavana är däremot ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs.

Kompetenskrav:
• Data: PC vana
• Erfarenhet inom livsmedels- eller annan lager/produktionsverksamhet
• Gymnasieutbildning inom livsmedel eller motsvarande yrkeserfarenhet
• Språk: Kunna förstå muntlig och skriftlig information samt instruktioner på svenska och kunna kommunicera på svenska
• Flexibilitet när det gäller arbetstider, arbetsuppgifter/avdelning


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

ORT
OMFATTNING

Timanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-06-28


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-07-31


UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster