Hjullastarförare sökes!Hjullastarförare sökes!Om tjänsten
För dig som hjullastarförare erbjuds ett varierat arbete med mycket eget ansvar.
Tillsammans med dina arbetskollegor ansvarar ni för att säkerställa hög kvalitet och är en del av det dagliga flödet.

Anställningen är ett konsultuppdrag i Örtofta och sträcker sig mellan 3-6 månader, med chans till förlängning.Om kunden
Som anställd hos Logent kommer du ingå i ett team som arbetar hos en av våra kunder i Örtofta. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.

Din profil
Vi söker dig som är en van hjullastarförare(C2) som har erfarenhet av att köra lastbil (C,CE). För att lyckas i rollen ska du vara lösningsorienterad, flexibel och ansvarstagande. Du ska även ha en god samarbetsförmåga, vara prestigelös och inte vara rädd för att ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift
Truckkort A1-A4, B1-B3
Hjullastarkort C2
Körkortsbehörighet B och C

Meriterande:
Körkortsbehörighet CE
Erfarenhet av anläggningsarbete

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Ansvarig går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Eslöv


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

3


PUBLICERAT

2019-07-17


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-08-31


UPPDRAGSANSVARIG

Michelle Ljunggren


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster