Head of Production Nordics, HelloFresh i BjuvHead of Production Nordics, HelloFresh i BjuvOm tjänsten
Vill du vara en del av implementeringen på ett av världens snabbast växande Foodtech företag i Norden? Du kan bli en väsentlig del av ett ambitiöst team och hjälpa till att bygga upp en produktionsanläggning i världsklass!


Om kunden
HelloFresh: Anslut dig till ett av världens snabbast växande startup
Målet på HelloFresh är att förändra människors matvanor. Från starten i Europas Tech nav Berlin, har vi utvecklats till att bli marknadsledande globalt inom matsektorn och inspirerar miljoner av energiska hemmakockar runt om i världen varje vecka.
Vi erbjuder våra matboxar fulla av inspirerande recept med genomtänkta råvaror och färska ingredienser till mer än 12 länder från våra kontor i Berlin, New York, Sydney, Toronto, London och Amsterdam. Våra 4000 anställda är vårt hjärta och själ i vår internationella verksamhet där innovation och effektivitet är ledorden.
Vi vill att du hjälper oss att ta HelloFresh till nästa nivå. Som ett företag i expansion är detta ett perfekt tillfälle att ansluta sig till teamet och vara med och påverka framtiden. Här kan du göra karriär och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi ser att du är en person som har en förmåga att påverka vår verksamhet och kommer få möjligheten att göra stora avtryck tillsammans med oss övriga och utvecklas framåt.Din profil
Att hantera relationen med vår tredjeparts logistiker, planera samt optimera processerna.
Som huvudansvarig för produktionen kommer du vara en av dom första på plats att ansluta sig till vårt Team i Norden med sitt säte i Bjuv utanför Helsingborg. Du kommer att ha en väsentlig roll i att produktionen kan leverera från start och snabbt rampa upp i volym på kort tid.
Du kommer att hantera och följa upp måltal samt hur vårt externa plock och packavdelning levererar. Lagerchefen kommer att rapportera direkt till dig. Du kommer ansvara för planeringen, koordinationen samt leverantörsleden.

Din tid kommer främst spenderas på vårt nya lager i Bjuv men resor till Köpenhamn kommer även att förekomma.

Ansvar:
• Ansvara för extern plock-packavdelning.
• Säkerställa att Hellofresh boxarna är packade på det mest effektiva, kostnadsmässiga sättet samt håller hög kvalitet genom att optimera processerna.
• KPI uppföljning.
• Bygga samt arbeta med uppföljningsverktyg i Excell.
• Att hantera och bygga ett nära samarbete mellan leverantörer för att säkerställa en smidig och effektiv leverans.
• Nära samarbete med Marknadsenhet för att skapa möjligheter till ökad volym.


Vår ideal sökande har operationell erfarenhet och är hungrig efter att få hjälpa till att bygga upp en lager och produktionsanläggning i världsklass.

• Universitetsutbildning, företrädesvis inom Supply Chain sektorn. Mekanisk eller teknisk bakgrund.
• 1–3 års relevant arbetslivserfarenhet inom huvudsakligen Supply Chain, produktion eller lager.
• Huvudansvar över processplanering. Att förbättra och effektivisera produktionshantering är något du brinner för.
• Vidare ser vi att du känner dig bekväm med att arbeta i Lean och Sex Sigma.
• Att du har en god analytisk förmåga och ett öga för detaljer.
• Vana att arbeta i Excell samt att bygga rapporter och uppföljningsverktyg.
• Meriterande är om du arbetat i system som VBA, Python, Javascript, Google Appscript.
• Besitter ett starkt ledarskap och kan uppvisa att du arbetat med personalansvar och teamkonstellationer tidigare.
• Utan svårigheter talar och skriver svenska samt engelska flytande.


Vi erbjuder dig en möjlighet att komma in i ett snabbväxande och internationellt bolag där du kommer ha en framträdande roll och vara med i ett spännande förändringsarbete.


Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående.
Välkommen in med dig ansökan på www.logent.se


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Bjuv


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-08-01


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-08-30


UPPDRAGSANSVARIG

Marie-Louise Bååth


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Personal sökes till nyöppnat kyllager i Bjuv!
Bjuv
2019-08-07