Terminalarbetare/Lagerarbetare sökes till Hallsbergsterminalen!Terminalarbetare/Lagerarbetare sökes till Hallsbergsterminalen!Om tjänsten
Har du truckkort och erfarenhet av att köra motviktstruck? Gillar du att arbeta fysiskt och i ett högt tempo samt med härliga kollegor? Då har Logent jobbet för dig!

Som terminalarbetare hos oss kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och bland annat bestå av truckkörning, plock pack, avlastning och emballagehantering. Arbetet sker antingen med truck eller för hand och sker i högt tempo samt mot tighta deadlines.

I din roll som terminalarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Plock och pack
• Truckkörning, mestadels stor motviktstruck
• Andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering kan förekomma

För dig som är intresserad av en karriär inom transport, lager eller logistik är det här en bra chans att komma in på ett företag där du kan utvecklas. Du träffar många härliga kollegor när du är ute på uppdrag och du får chansen att knyta värdefulla kontakter i arbetslivet.

Om kunden
Mer information om uppdraget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i lager tidigare, har truckkort och erfarenhet av truckkörning. Vidare ser vi att du som person kan klara av att anpassa dig efter rådande arbetsbelastning då det snabbt kan växla från lugnt till högt tempo. I tjänsten finns stora möjligheter till att röra på sig vilket innebär att du helst trivs med detta. Vidare är det viktigt att vara ansvarsfull och noggrann i sitt arbete för att se till att kunder i slutändan får rätt produkter till sig.

Krav för tjänsten är:
• Behärskar svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Truckkort A+B

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Lantz på cecilia.lantz@logent.se

Välkommen med din ansökan!

ORT

Hallsberg


OMFATTNING

Timanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-08-07


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-08-28


UPPDRAGSANSVARIG

Cecilia Lantz


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster