Däckskiftare till kund i UppsalaDäckskiftare till kund i UppsalaOm tjänsten
Har du ett intresse för bilar och gillar att arbete fysiskt? Logent söker nu för kunds räkning däckmontörer för höstsäsongen där man kommer få arbeta med härliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innebära att skifta, balansera och byta däck. Att köra in bilen i verkstaden kommer även att höra till dina dagliga arbetsuppgifter. Vidare kan arbetet komma att innebära arbete på kunds däcklager.

Arbetstiderna som förekommer är måndag-fredag 07-16. Uppdraget sträcker sig initialt i två månader.


Om kunden
Mer information ges vid en intervju.

Din profil
Vi söker dig som är på jakt efter ett kortare uppdrag och har erfarenhet av att byta däck sedan tidigare. Vi ser också att du gillar att arbete fysiskt då arbetet innehåller många tunga lyft. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket. Meriterande är om du har truckkort.

Krav:
- B-körkort
- Flexibel då varierande arbetsdagar förekommer
- Erfarenhet av däckbyte sedan tidigare
- Talar och skriver svenska obehindrat

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!ORT

Uppsala


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-08-13


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-09-30


UPPDRAGSANSVARIG

Filip Norman


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster