Ordermottagare, StockholmOrdermottagare, StockholmOm tjänsten

Du kommer agera länk mellan vår kunds kunder och trafikledarna som hanterar uppdragen. Din främsta uppgift är att lägga in uppdrag i deras trafikledningssystem Opter (K2) vilka kommer via telefon, e-post eller deras internetbokning. I ditt uppdrag ingår även att stötta våra trafikledare och agera problemlösare.
Dina kollegor består av ett mycket rutinerat team av trafikledare och ordermottagare vilket kommer ge dig bästa tänkbara stöd i ditt nya arbete. För rätt sökande finns mycket goda möjligheter till utveckling och avancemang.

Arbetstider:
Heltid
Roterande schema (mån-fre)

Det är viktigt att du kan ta dig till arbetet i tid då dina tider kommer variera från natt/dag. Detta innebär att du bör ha bil eller bor i närområdet.

Om kunden

Kunden är belägen i Stockholm och är en ledande aktör inom transport och logistik. De servar en mängd olika branscher med trygga, snabba transporter och kundanpassade logistiklösningar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.


Din profil

För att trivas med arbetet krävs det att du kan hantera många bollar i luften och har en naturlig vilja att ge bra service - såväl till vår kunds kunder som chaufförer. Yrket kan tidvis uppfattas som stressigt så en förmåga att hålla huvudet kallt och ha en känsla för prioriteringar är mycket viktigt. Du kommer jobba i grupp med högt i tak, därför är flexibilitet, social förmåga och samarbetsvilja bra egenskaper för jobbet.

Kompetenskrav:

• Arbetat med trafikledningssystem Opter (K2)
• Erfarenhet av en liknande tjänst tidigare
• Kunna förstå muntlig och skriftlig information samt instruktioner på svenska och kunna kommunicera på svenska
• Flexibilitet när det gäller arbetstider, arbetsuppgifter/avdelning


Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

ORT

Stockholm


OMFATTNING

Timanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-09-18


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-10-01


UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Kortare jobb till kund i Skogås
Stockholm
2019-09-04


Extraarbetare sökes till vår kund i Årsta!
Stockholm
2019-09-10


Extrajobb i södra Stockholm
Stockholm
2019-09-17


Extrajobb som truckförare i Tumba!
Stockholm
2019-09-20