Extrajobba som skjutstativförare på ett lager i ViaredExtrajobba som skjutstativförare på ett lager i Viared
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Har du truckkort med behörighet A1-B4? Har du erfarenhet av att köra skjutstativtruck? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Till ett lager i Viared söker vi nu dig som vill jobba extra några dagar i veckan vid sidan om dina studier/jobb!

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra skjutstativtruck och som tycker om att arbeta fysiskt med vanligt förekommande lager- och logistikuppgifter. Arbetsuppgifterna innebär främst orderplock och truckkörning. Arbetstiderna är främst på dagtid.

Din profil
Som person trivs du med ett självgående och fysiskt arbete i ett högt tempo. Du har en god vilja och arbetsmoral.

Krav:
- Truckkort A-B
- Erfarenhet av att köra skjutstativtruck
- God fysik
- God svenska i tal och skrift

För att kunna jobba extra på Logent AB krävs att du har en dokumenterad bisyssla t.ex. studier på heltid eller annat jobb på minst 50 %. Vi ser gärna att du kan jobba cirka 2-3 vardagar i veckan.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Borås


OMFATTNING

Timanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-09-10


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-09-27


UPPDRAGSANSVARIG

Cornelia Edin Apelqvist


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Extrajobba på Ellos lager i Viared!
Borås
2019-09-18


Extraarbetare på dagtid sökes till Bubbleroom i Borås
Borås
2019-09-18