CNC operatör till kund i SvedalaCNC operatör till kund i SvedalaOm tjänsten
Till kund söker vi nu dig som har erfarenhet utav att arbeta som CNC operatör. Arbetstiden är förlagd till heltid måndag-fredag. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Om kunden
Kunden är belägen i Svedala och arbetar nischat inom stålindsustrin och levererar sina varor och produkter internationellt.För rätt person finns goda möjligheter till övertag till kundföretaget.

Din profil
För att lyckas i rollen som CNC operatör att du är nogrann och har ett intresse för stålindustrin. Det är viktigt att du är nogrann och lyhörd.
Vi tror även att du har förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar bra mot uppsatta mål. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer till kollegor såväl som kunden vilket betyder att du bör ha en god kommunikativ förmåga.


Krav:
- Svenska och Engelska obehindrat i tal och skrift
- Körkort B
- CNC certifiering

Vi erbjuder:
- Ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter både gällande karriär och som individ.
- Arbeta med trevliga, roliga och kompetenta kollegor.
Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan! www.logent.se


ORT

Svedala


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-09-10


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-09-24


UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster