Arbeta Extra inom logistik?Arbeta Extra inom logistik?Om tjänsten
Nu söker vi dig som har en annan huvudsaklig bisyssla på minst 50% och vill arbeta extra 2-3 gånger/vecka. Kanske studerar du eller driver eget bolag?
Arbetet kommer vara varierande hos olika kunder där behov uppstår. Synonymt är att det är inom logistik- och industriintensiva kunder. Arbetsuppgufterna kan bestå av allt från Medåkare på Chaufförsrundor, Plock och pack samt som installatör av stenskivor. Med andra ord väldigt varierande arbetsuppgifter och arbetstider.

Om kunden
Kunderna är inom segmentet logistik och industri.

Din profil
Detta arbete är för dig som gillar förändring av uppgifter då den ena dagen är inte den andra lik. Det är för dig som tycker om att träffa nya människor och varje dag leverera med god service och hög energinivå.

Krav:
Körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Nogrann
Glad
Serviceminded

Meriterande:
Truckkort A1-B3
Lagervana
Industrivana

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.seOm ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.


ORT

Malmö


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

3


PUBLICERAT

2019-09-17


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-10-17


UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Erfaren Skjutstativförare Sökes
Malmö
2019-09-20


Extraarbete på Sturup - Natt
Malmö
2019-09-23