Erfaren Skjutstativförare SökesErfaren Skjutstativförare SökesOm tjänsten
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av helpallsplock med skjutstativstruck. Andra förekommande arbetsuppgifter är orderplock med vagn och ompallning.

Gillar du att arbeta fysiskt och i ett högt tempo med härliga kollegor? Då har Logent jobbet för dig!
Som konsult hos oss kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och bland annat bestå av plock pack, avlastning och emballagehanteirng. Arbetet sker antingen med truck eller för hand och sker i högt tempo samt mot tighta deadlines.

Arbetstiderna kommer vara förlagda på Måndag -Fredag 08.45-17.15.Om kunden
Kunden är belägen ute på Svågertorp med goda kommunikationsmöjligheter. Du arbetar i ett glatt team där man gemensamt arbetar mot tyydliga mål.
För dig som är intresserad av en karriär inom transport, lager eller logistik är det här en bra chans att lära dig verksamheten från grunden. Du träffar många härliga kollegor när du är ute på uppdrag och du får chansen att knyta värdefulla kontakter i arbetslivet.

Din profil
Vi ser att du är nogrann, full av energi och alltid gör ditt bästa. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra människor och är målmedveten. Vi ser gärna att du är startklar omgående.

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Plock och pack
- Truckkörning
- Andra lagersysslor så som utleverans och emballering kan förekomma

Krav:
- Truckkort A1-B3
- God erfarenhet av Skjuttativkörning


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.seOm ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Malmö


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

3


PUBLICERAT

2019-09-20


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-10-31


UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Arbeta Extra inom logistik?
Malmö
2019-09-17


Extraarbete på Sturup - Natt
Malmö
2019-09-23