Nu söker vi en Ledande Montör till MalmöNu söker vi en Ledande Montör till MalmöOm tjänsten
Brinner du för att leda en grupp mot uppsatt mål? Känner du att du är en given projektledare som tycker om att föregå med gott exempel och visa vägen? Då är detta tjänsten för dig!
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av stor montering med bult och skruv. Produkterna som monteras kan vara upp till 12 meter. Så det är meriterande om du arbetat med större montering tidigare.
Du kommer hålla i morgonmöten för gruppen och lägga upp dagens mål utifrån gällande KPIér. Du rapporterar till produktionschefen.
Vidare kan arbetet komma att bestå av Montering och truckkörning med Ledstaplare och Motvikt samt ta emot leveranser. För att du ska lyckas i rollen som ledande montör hos vår kund krävs det att du är noggrann. Du kommer att utgå från kundens produktionsanläggning i Malmö och varorna skickas över hela världen.
Arbetstiderna är Måndag- torsdag 8-17, Fredag 8-16.


Om kunden
Kunden är belägen i Malmö och är ledande inom tillverkning inom infrysning.


Din profil
Du är en person som med enkelhet får med sig en grupp och tycker om att arbeta mot mål och sätta tempot. Vi ser att har en rak och tydlig kommunikation och att du tidigare arbetat med montering av stora maskiner. Vilket har innefattat limning, skruvning traverskörning och gärna ritningsläsning. Har du svetsat är detta meriterande.
Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig i 6 månader med goda möjligheter till att bli anställd hos kunden.
Krav:
- Svenska flytade tal och skrift
- Truckkort
- Traverskort
Meriterande:
- Svetserfarenhet TIG
- RitningsläsningserfarenhetOm Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Vill du bli vår nästa stjärna? Tveka inte att söka!ORT

Malmö


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-10-02


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-10-30


UPPDRAGSANSVARIG

Anne von Blixen


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster