Extra personal- fileare, FarstaExtra personal- fileare, FarstaOm tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet från hantering av färskvaror och filitering och som vill jobba hos vår kund under en kortare period.
Du bör tycka att det är kul att hantera fisk, ha ett utvecklat ordningssinne samt en god samarbetsförmåga som bidrar till gruppen.
Du kommer främst att arbeta med fileande av färsk fisk och andra uppgifter relaterande till förädling av färsk fisk. Du kommer även att plocka, paketera och registrera utefter order.

Uppdraget ute hos vår kund startar 1.november och sträcker sig till mitten av december. För att du ska vara timanställd hos oss måste du ha en annan huvdsaklig sysselsättning vilket innebär att du tex studerar eller jobbar deltid på minst 50%. Du bör även kunna jobba mån-fre under denna period.
Efter denna period finns det möjlighet att arbeta extra hos kunden.


Om kunden
Kunden är en ledande grossist och producent för fisk, blötdjur och skaldjur.
Företaget är beläget i Farsta, med goda kommunikationer. Du kommer att få en ansvarsfull roll där du blir en del av ett spännande och utvecklande företag.


Din profil
Vi söker dig som är positiv, social och driven i din roll. Du skall känna dig bekväm med att jobba i team där man hjälps åt för att leverera fisk och skaldjur till kunderna. Du bör vara van att arbeta flexibelt, då arbetsuppgifterna är roterande. Vidare ser vi gärna att du har en god fysik samt är kvalitetsmedveten och noggrann i din hantering av produkterna.

Vi söker dig som:
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50 %
- Kan arbeta mån-fre under denna period
- Talar, läser och skriver svenska flytande
- Är flexibel, då du kommer att rotera mellan olika avdelningar

Tidigare arbete inom fiskindustrin är meriterande, likaså om du har erfarenhet av lager med elektroniska varuplocksystem.
Även körkort B och truckkort är meriterande.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-10-14


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-10-22


UPPDRAGSANSVARIG

Linnea Hodin


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Extrajobb som truckförare i Tumba!
Stockholm
2019-10-11


Extrajobb till Black Friday
Stockholm
2019-09-26


Lagerarbetare till kund i Tullinge
Stockholm
2019-10-09