Arbeta på Logent


Logent är en snabbväxande logistikkoncern som spänner över flera verksamhetsområden och finns på ett flertal orter i Sverige och Norge. Vi erbjuder tjänster inom logistik, bemanning, rekrytering, hamn- och terminaldrift, transporthantering, tull, konsultation och utbildning. Det ger dig som jobbar här stora möjligheter att utvecklas och göra karriär inom företaget.


Logent är ett företag där entreprenörsanda återfinns hos de anställda. Att arbeta hos oss innebär att man tar ansvar, är driven och gillar utmaningar. I nuläget har vi ca 3000 medarbetare som varje dag gör skillnad för våra kunder..
Hos oss finns det goda möjligheter till vidareutveckling och avancemang för den som visar framfötterna – vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som brinner för logistik. Våra tjänster kan vara allt från chaufförer, truckförare och lagerarbetare till säljare eller HR-assistenter. Vi söker både dig som letar heltidstjänst och dig som är på jakt efter extraarbete. Under lediga jobb hittar du våra aktuella tjänster. Varmt välkommen med din ansökan.