Vill du bli Servicetekniker på Din Bil?Om tjänsten
Har du drömt om att hitta ett spännande framtidsyrke med varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter?

Hos Din Bil erbjuds du ett uppdrag där du får utbildning under tiden du arbetar, ett både roligt och stimulerande uppdrag hos en bilmärkesverkstad där du ingår i ett team med flera duktiga och erfarna mekaniker. Arbetet du kommer att lära dig består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen personbilar. I tjänsten ingår även viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten. Du behöver inte vara utbildad som bilmekaniker då vårt serviceteam utför enklare bas-service utifrån tydliga manualer, vi utbildar hellre rätt person för att forma ett starkt serviceteam.
För rätt person övergår tjänsten i en anställning hos Din Bil.

Om kunden
Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.

Din profil
Vi söker dig som har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och ett tekniskt intresse, Du har minst B-körkort och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift, du kommer i din roll som servicetekniker läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt.

Som person är du nyfiken och tycker om att lära dig nya saker för att utvecklas. Du är ansvarsfull, engagerad och strävar alltid efter att nå goda resultat i det arbete du utför. Du är en social och utåtriktad lagspelare som trivs med att samarbeta med andra.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Tomas Häggqvist via mail, tomas.haggqvist@logent.se
Välkommen med din ansökan!


ORT

Göteborg


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-02-18


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-03-31


UPPDRAGSANSVARIG

Tomas Häggqvist


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster