Sommarpersonal sökes!Sommarpersonal sökes!Om tjänsten
Logent söker dig som vill arbeta under sommaren.
Arbetet innebär att du driftar, underhåller och övervakar produktionsprocessen.
Anställningen är en heltidstjänst under sommarperiod vecka 25-33.


Om kunden
Som anställd hos Logent arbetar du som ambulerande bemanningskonsult ute hos våra kunder inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.

Din profil
För att lyckas i rollen ska du vara ansvarstagande, lösningsorienterad och driven. Du ska även ha ett intresse för produktion och vara kvalitet- och säkerhetsmedveten. I arbetet kommer du tillsammans med dina arbetskollegor samarbeta för att nå verksamhetens mål. Vilket ställer krav på att du är en lagspelare och har en god arbetsmoral.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Intresserad av tjänsten?
Tjänsten skall tillsättas för sommarperioden och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Victoria på email: victoria.gvozdenovic@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Laholm


OMFATTNING

Sommarjobb


ANTAL TJÄNSTER

25


PUBLICERAT

2019-01-16


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-06-09


UPPDRAGSANSVARIG

Victoria Gvozdenovic


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster