Leverans-, mottagning och funktionskontrollant sökes till kundOm tjänsten
Söker du jobb med en viss kundkontakt och varierande arbetsuppgifter? Trivs du med att arbeta självständigt och har ett tekniskt intresse? Då har vi jobbet för dig!

Vår kund i Västberga söker en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ta emot maskiner och hyresmaterial från kunder, besiktning och dokumentering av skador, kontrollera leveranser som ska till kund samt utföra funktionskontroll på mottagna maskiner. Ytterligare arbetsuppgifter som kan förekomma är tvättning av maskiner och hyresmaterial samt teknisk support.

Om kunden
Kunden är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som erbjuder de bästa maskinerna med såväl service och kunskap. Företaget är väl etablerat och syns hos företag inom byggindustrin, övrig industri och offentlig sektor. Du får en ansvarsfull roll hos ett företag som erbjuder ett spännande och utvecklande arbete.

Din profil
Vi söker dig som är utåtriktad, serviceorienterad och noggrann. För att trivas i rollen bör du känna dig trygg med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men inte heller ha några problem med att samarbeta och hjälpa till där det behövs. Du måste vara bekväm med att arbeta i ett högt tempo och lösa arbetsuppgifter på ett tidseffektivt sätt med hög kvalitet. Då dokumentation och funktionskontroll är några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är det viktigt att du har en grundläggande datavana och god maskinkunskap.

- Du ska ha truckkort A+B och körkort B
- Du måste ha grundläggande datavana.
- Erfarenhet av liknande funktionskontrollarbeten är meriterande.

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

ORT

Täby


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-03-14


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-03-31


UPPDRAGSANSVARIG

Lina Johansson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster