Lagerarbetare med truckkortLagerarbetare med truckkortOm tjänsten
Gillar att arbeta i ett högt tempo och trivs med ett aktivt jobb? Har du truckkort och vill jobba i lager? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Som lagermedarbetare kommer du bland annat att jobba med plock och pack, men det kan också handla om att lossa/lasta lastbilar, köra truck och att jobba med utleverans.

Arbetstiderna är både kvälls- och dagtid.

Din profil
Som person tror vi att du är en driven person med hög arbetsmoral. Arbetet innebär en hel del tunga lyft och ett högt tempo och därför ser vi att du har en god fysik och trivs med ett aktivt jobb. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift.

Ett krav är att du har truckkort (A1-A4 och B1-B4) och det är meriterande om du har erfarenhet av att köra skjutstativstruck, motviktstruck och höglyftande plocktruck.


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

ORT

Göteborg


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

3


PUBLICERAT

2019-04-05


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-04-30


UPPDRAGSANSVARIG

Tomas Häggqvist


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Extrajobb för dig som studerar eller har annan sysselsättning
Göteborg
2019-03-28