Logistikkoordinator/Supply Chain Coordinator sökesOm tjänsten
Har du tidigare erfarenhet av logistik och varuflödesplanering? Trivs du i en internationell miljö? För dig som är intresserad av att investera i din karriär inom Supply Chain Management rekommenderar vi att du skickar in din ansökan till oss redan idag.

Om kunden
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av varuflödesplanering, orderhantering och förbättringsarbete av rutiner och processer. Du är snabblärd och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt är en kommunikativ och positiv person. Du trivs och klarar av att arbeta i en miljö med stundvis högt tempo och är lösningsorienterad. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
I ditt arbete är du kvalitetsmedveten och strukturerad och har god förståelse för logistikflöden. Vidare tycker du om att samarbeta över funktionsgränser och är skicklig på att bemöta kundens behov på ett professionellt och serviceinriktat sätt.

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik samt erfarenhet av något eller flera av följande system: SAP, M3/Movex, Oracle, Dynamics AX eller Dynamics NAV.


Om ansökan
Du ansöker via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: linnea.hodin@logent.se eller cecilia.lantz@logent.se
Välkommen med din ansökan!ORT

Södertälje


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-03-11


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-03-30


UPPDRAGSANSVARIG

Cecilia Lantz


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Nu söker vi lagerarbetare till kund i södra Stockholm
Södertälje
2019-03-18


Extrajobb som lagerarbetare
Södertälje
2019-03-19