Vi söker en lagermedarbetare till GKN i TullingeVi söker en lagermedarbetare till GKN i Tullinge
Vi söker omgående en lagermedarbetare till GKNs serviceverksamhet i Stockholms-regionen.

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i Logents konsultverksamhet.

Om tjänsten
Vi söker en person som har erfarenhet av lagerarbete sen tidigare, I din roll som lagermedarbetare hos GKN kommer du erbjudas en mångsidig roll där du bland annat kommer att få köra truck, packa och plocka samt lastning och lossning. Arbetet innefattar även en del tunga lyft, så du ska inte vara rädd för att ta i. Vidare består arbetet av en del dokumentation.


Om kunden
GKN är en internationell industrikoncern som startade i England redan 1759. I dag sysselsätter GKN cirka 58 000 anställda i fler än 30 länder. GKN jobbar med tillverkning, reparation och service av alla typer av kardanaxlar inom lantbruk, marin, industri och fordon. De är en av Europas största kardanaxelverkstad.

Din profil
Som person är du serviceinriktad och har lätt att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du är även driven och nyfiken på att lära dig nya saker. Vi ser även att du gillar att arbeta i ett högt tempo.

- Truckkort A1-4 samt B1
- Traverskort

Meriterande:
- Kunskap i affärssystemet SAP


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet, självklart har vi kollektivavtal. Du kommer i ditt arbete att vara anställd hos Logent men arbeta ute på uppdrag hos våra kunder, längden på uppdrag varierar beroende av behov hos våra uppdragsgivare. Vi vill att våra konsulter skall må bra och därför erbjuder vi våra anställda medarbetare friskvårdsbidrag, försäkringar, och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Lina Johansson.

lina.johansson@logent.se

Välkommen med din ansökan!


ORT

Stockholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-04-16


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-13


UPPDRAGSANSVARIG

Lina Johansson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Mekaniker till kund i Stockholm!
Stockholm
2019-04-16


Extraarbetare sökes till vår kund i Årsta!
Stockholm
2019-04-08


Reservdelsman till kund i södra Stockholm!
Stockholm
2019-04-04


Serviceman till kund i Frihamnen!
Stockholm
2019-04-08


Sommarjobb inom lager och logistik!
Stockholm
2019-04-09


Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Jordbro
Stockholm
2019-04-12