Miljöarbetare sökes!Om tjänsten
Vi söker nu chaufförer (miljöarbetare) till sommarperioden med chans till förlängning. Vi söker dig som trivs med ett ansvarsfullt arbete och som vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. Det är ett spännande och varierande arbete med en arbetsmiljö som präglas av högt i tak och lyhördhet.

Anställningen är en heltidstjänst under sommarperioden juni-augusti med chans till förlängning och du arbetar dagtid.


Om kunden
En stor aktör inom avfall och återvinning där verksamheten präglas av hög kvalitet och flexibilitet där personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet.

Din profil
För att passa in i rollen som chaufför hos kunder måste du vara noggrann och brinna för ditt arbete. Du är flexibel, driven och tycker därför om att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Krav på samtliga chaufförer:
* Körkort med C-behörighet
* Yrkeskompetensbevis
* Svenska flytande i tal och skrift
* God datavana
* Har hög arbetskapacitet och engagemang
* Inga problem med fysiskt arbete då det förekommer lyft

Meriterande:
* Några års erfarenhet av framförande av tunga fordon
* Erfarenhet av renhållningsuppdrag och även med 4-fackstömning
* Lokalkännedom i Karlshamn med omnejd
* Erfarenhet av hantering av digital tömningsregistrering

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas för sommarperioden och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Tilda Josefsson på tel. 0703-87 33 62.


Välkommen med din ansökan!

ORT

Karlshamn


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

2


PUBLICERAT

2019-03-05


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-01


UPPDRAGSANSVARIG

Tilda Josefsson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster