Lastbilschaufförer sökes!Om tjänsten
Nu söker vi CE-chaufförer i Växjö!

Arbetsuppgifterna kommer innebära att köra stycketransport, både pall och paket med andra ord. Du kommer framför allt att ansvara för egen körning. I rollen som chaufför ligger även ett ansvar för bilen och den dagliga översynen av olja, däck m.m. Utöver detta kan visst terminal-arbete förekomma.

Anställningen är en heltidstjänst under sommarperioden juni-augusti med chans till förlängning och du arbetar dagtid.

Om kunden
Kunden är en global leverantör av transport och logistiktjänster och har anläggningar i fler än 80 länder på sex kontinenter.

Din profil
För att passa in i rollen som chaufför hos någon av våra kunder måste du ha en hög servicenivå och brinna för ditt arbete. Du är flexibel, noggrann och tycker om att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Kraven på erfarenhet kan variera, därför söker vi dig som antingen är nybörjare eller har lång erfarenhet inom yrket.

Krav på samtliga chaufförer:
* Körkort med CE-behörighet
* Digitalt färdskrivarkort
* Yrkeskompetensbevis
* Kunna flytande svenska i både skrift och tal
* Inga problem med fysiskt arbete då det förekommer lyft

Meriterande:
* Erfarenhet av att köra stycketransport
* Truckkort
* Goda geografiska kunskaper
* Ha ett ekonomiskt tänkande i ditt arbete


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas för sommarperioden och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Tilda Josefsson på tel. 0703-87 33 62.


Välkommen med din ansökan!

ORT

Växjö


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

5


PUBLICERAT

2019-03-05


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-01


UPPDRAGSANSVARIG

Tilda Josefsson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster