Uppvägare till företag inom Livsmedelsproduktion!Om tjänsten
Logent söker nu för kundens räkning en uppvägare!

Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta 3-skift. Kundens lokaler ligger i Tingsryd och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Arbeta med förbatchning och förberedelse av råvaror till produktion och blandning samt fastställa om fysisk kvantitet finns hemma.

• Säkerställa att framtagna produkter har rätt märkning så som artikel-, batch-, och produktionsnummer.

• Arbeta med företagets plocklistor och recept till produktion

Tjänsten är på heltid mån-fre där man löpande arbetar förmiddag ena veckan, natt andra veckan och eftermiddag tredje veckan.

Arbetet kräver planering och noggranhet samt stresstålighet.


Om kunden
Företaget innehar en av de ledande positionerna i Sverige inom livsmedelsindustrin och expanderar kraftigt. De värdesätter gemenskap, lojalitet och respekt på sin arbetsplats.

Din profil
- Truckkort A
- Kvalitetsmedveten och noggrann.
- Du är effektivt, strukturerat och har en förmåga att planera eget arbete.
- Du behärskar svenska i tal och skrift.
- Erfarenhet av livsmedelsproduktion är meriterande.

Att du har en positiv inställning och en god arbetsmoral ser vi som en självklarhet. För att trivas i rollen som konsult bör du vara nyfiken, framåt och även flexibel.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök tjänsten redan idag.

Urvalet sker löpande!


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Tjänsten som uppvägare ska tillsättas snarast möjligt, så skicka in din ansökan redan idag. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Tilda på tel. 0703-873362ORT

Tingsryd


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-03-06


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-04-08


UPPDRAGSANSVARIG

Tilda Josefsson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Sommarpersonal sökes!
Tingsryd
2019-03-04


Sommarpersonal sökes!
Tingsryd
2019-03-04