Extrajobb inom lager och produktion!Om tjänsten
Vill du jobba extra inom lager och produktion? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av studier, egen företagare, pensionär eller sjukskrivning? Vill du dryga ut kassan med att jobba på ett spännande företag med bra lön och härliga arbetskamrater? Då tror vi att det är dig vi söker!

Arbetet inom logistik innebär truckkörning med inlastning och utlastning och hantering av gods och varor till produktionslinjen. Inom produktionen så är du en del av de olika produktionslinjerna och anvarar för att produktionen flyter på. Meddelar underhåll vid eventuella stopp samt avhjälper mindre avbrott på egen hand. Då tjänsterna är extraanställningar innebär detta att du kommer ringas in vid behov. Arbetstiderna kan variera dagtid, skift eller helg..

Då Logent är ett bemanningsföretag har vi även andra kunder där din kompetens troligen kommer behövas då vi är måna om att behålla bra personal inom företaget, så se det som en inkörsport till ytterligare arbete.

Om kunden
Som anställd hos Logent arbetar du som ambulerande bemanningskonsult ute hos våra kunder inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.

Din profil
- Studerande, egen företagare eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Truckkort A
- Tillgänglig för arbete minst 2-3 pass/vecka.
- Kunna arbeta vissa dagar i veckan, inte enbart kvällar och helger.
- Har god fysik och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
- Flexibel.
- Stresstålig, noggran och har god samarbetsförmåga.
- Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterade om du har:
- Erfarenhet av liknande arbete
- Truckkort A+B samt god vana av truckkörning.

Du ska kunna ta ansvar för ditt eget handlande och snabbt kunna se lösningar på problem som kan uppstå. Att du har en positiv inställning och en god arbetsmoral ser vi som en självklarhet. För att trivas i rollen som konsult bör du vara nyfiken, framåt och även vara flexibel.

För att kunna jobba extra krävs det att du har en dokumenterad bisyssla (t.ex. studier, annat arbete eller F-skatt) på minst 50 %. Mer information om tjänsten får du vid en eventuell intervju. Ansökningar som inte uppfyller krav på annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% undanbeds vänligen.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka inte, utan sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag.
Urvalet sker löpande!

Välkommen till oss på Logent


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning av erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Tilda Josefsson på 0703-87 33 62.


Välkommen med din ansökan!

ORT

Växjö


OMFATTNING

Timanställning


ANTAL TJÄNSTER

3


PUBLICERAT

2019-03-07


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-04-15


UPPDRAGSANSVARIG

Tilda Josefsson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster