Kundservicemedarbetare till Berendsen, TorupKundservicemedarbetare till Berendsen, TorupOm tjänsten
Till rollen som kundservicemedarbetare på Berendsen söker vi nu en driven och självgående person som vill vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxt och utveckling. Som kundservicemedarbetare så brinner du för att ge bra service och vårda befintliga kunder samt drivs av att göra goda affärer. Du kommer att ingå i ett kundserviceteam på fyra medarbetare stationerad i Torup. Tjänsten är i huvudsak på service nivå men också stor vikt av både sälj och administrativt arbete.


Om kunden
Berendsen levererar komplett hyr- och tvättservice av textilier till alla olika typer av verksamheter. Vi erbjuder allt från arbetskläder till kockkläder, torkdukar, entrémattor, moppar, bädd- och badlinnen samt hygienutrustning till offentliga toaletter. I våra sex affärsområden – Cleanroom, Hospitality, Healthcare, Workwear, Mats och Washroom – arbetar vi med tusentals organisationer och verksamheter i hela Europa, vilka i sin tur arbetar för att göra allas vår vardag enklare.


Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om rollen
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med att vårda befintliga kunder med fokus på god service. En stor del av tjänsten innebär också försäljning, representera företaget utåt mot nya potentiella kunder inom kommun och landsting. Du kommer att rapportera och arbeta dagligen i Lime CRM system samt Excel. Tjänsten innebär att du har ett nära samarbete med produktion, lager och distribution.

- Hantera inkommande samtal från kunder
- Reklamationshantering, debiteringar/krediteringar
- Löpande administrativa uppgifter såsom orderhantering och prishantering
- Sälj – Presentation mot kund
- Upphandlingar mot kund


Vem är du?
För att trivas i tjänsten bör du vara en person som är självgående, prestigelös och flexibel. Vi ser gärna att du är utåtriktad med god kommunikationsförmåga som behärskar svenska, engelska i både tal och skrift.
Man ska vara trygg i rollen som kundansvarig, då service och skapandet av relationer sker på daglig basis. Tjänsten kräver effektivt arbete med eget ansvar till struktur i det dagliga arbetet.
Vi ser att du har en gymnasieutbildning, meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, service eller ekonomi.
Det förekommer 1-2 tjänsteresor i veckan som kundservicemedarbetare.
För rätt person väntar en tjänst med stor frihet, utvecklingsmöjligheter och möjligheten att bidra till Berendsens fortsatta tillväxt.


Intresserad av tjänsten?
Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev och du ansöker via annonsen senast den 3 maj, intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Alexandra Borup på Logent.

ORT

Hylte


OMFATTNING

Tillsvidareanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-03-18


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-04


UPPDRAGSANSVARIG

Alexandra Borup


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster


Kundservicechef till Berendsen, Torup
Hylte
2019-03-18