Truckförare sökes för extrajobb på terminal i Hallsberg


Om tjänsten


Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Gillar du att arbeta fysiskt och i ett högt tempo samt med härliga kollegor? Då har Logent jobbet för dig!

Som extraarbetare hos oss kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och bland annat bestå av plock pack, avlastning och emballagehantering. Arbetet sker antingen med truck eller för hand och sker i högt tempo samt mot tighta deadlines.

I din roll som extraarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Plock och pack
• Truckkörning, framförallt ledstaplare
• Andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering kan förekomma

För dig som är intresserad av en karriär inom transport, lager eller logistik är det här en bra chans att lära dig verksamheten från grunden. Du träffar många härliga kollegor när du är ute på uppdrag och du får chansen att knyta värdefulla kontakter i arbetslivet.


Om kunden


Mer information om uppdraget ges vid en eventuell intervju.


Din profil


Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta innebär att du antingen har ett deltidsjobb, driver eget eller är student. Vi ser att du har arbetat i lager tidigare och att du har truckkort. Vidare ser vi att du som person kan klara av att anpassa dig efter rådande arbetsbelastning då det snabbt kan växla från lugnt till högt tempo. I tjänsten finns stora möjligheter till att röra på sig vilket innebär att du helst trivs med detta. Vidare är det viktigt att vara ansvarsfull och noggrann i sitt arbete för att se till att kunder i slutändan får rätt produkter till sig.

Krav för tjänsten är:
• Behärskar svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Truckkort A+B
• Att du kan arbeta minst två dagar i veckan och har en annan huvudsaklig sysselsättning


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,7 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se


Om ansökan


Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Sofie Nilsson på sofie.nilsson@logent.se. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller e-post.

Välkommen med din ansökan!


ORT

Hallsberg

OMFATTNING

Timanställning

ANTAL TJÄNSTER

2

PUBLICERAT

2022-01-26

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2022-02-09

UPPDRAGSANSVARIG

Sofie Nilsson


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*