Operatör till kund söder om Stockholm


Om tjänsten


Vi söker en person som skall jobba som operatör inom produktion hos vår kund i södra Stockholm. Arbetsuppgifterna består i att övervaka, kontrollera, kvalitetstesta samt dokumentera de olika produkterna samt maskinerna på avdelningen.

Som person tror vi att du är en flexibel och prestigelös lagspelare. Det är viktigt att du har förmågan att arbeta tillsammans med andra människor för att kunna skapa ett bra team och arbeta mot gemensamma mål. Du bör behärska svenska och engelska väl i såväl tal som skrift då dokumentation är en stor del av dina arbetsuppgifter. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av produktion, lager, livsmedel samt kan se sambandet mellan utrustning, människan och materialet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig i 6 månader från september med goda möjligheter till förlängning. Som operatör arbetar du skift.


Om kunden


Vår kund är belägen strax söder om Stockholm. Här får du möjligheten att utvecklas, arbeta med härliga kollegor, öka dina tekniska kompetenser samt att arbeta i en global och spännande miljö.


Din profil


Vi tror att rätt person:

• Har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning
• Är en lagspelare som har en god social förmåga
• Är stresstålig och kan arbeta både i grupp såväl som självständigt
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Är öppen för att arbeta alla olika skiftgångar
• Med fördel har truckkort A1-4 + B1-4 (inget krav)


Om Logent


Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.


ORT

Stockholm

OMFATTNING

Visstidsanställning

ANTAL TJÄNSTER

4

PUBLICERAT

2020-05-13

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-05-29

UPPDRAGSANSVARIG

Cecilia Lantz


Ansök här


Ladda upp CV och personligt brev.
Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf


CV*

Personligt brev*