Truckförare med erfarenhet sökes till Hässleholm!Truckförare med erfarenhet sökes till Hässleholm!Om tjänsten
Just nu söker vi dig som vill arbeta dagtid som truckförare hos vår kund i Hässleholm. Vi erbjuder dig en möjlighet till att skaffa dig god erfarenhet och bra kontakter inom logistikbranschen.Tjänsten innebär att dagligen hantera gods på pall med motviktstruck.

Anställningen är en heltidstjänst under sommarperioden juni-augusti med chans till förlängning.

Låter det intressant? Tveka inte – sök redan idag!

Om kunden
Kunden är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar.

Din profil
Logent söker erfaren truckförare till vår kund i Hässleholm. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och drivkraft samt social förmåga att arbeta i grupp.

Vi söker dig som har:
•Mycket god erfarenhet av att köra motviktstruck.
•Truckkort - behörighet A+B
•Möjligheten att arbeta mellan v.23-34
•Drivande, positiv och initiativtagande personlighet
•Har god datavana
•Du är noggrann och arbetsvillig.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök tjänsten redan idag.

Urval sker löpande!

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör löpande urval. Är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Tilda på tel. 0703-873362ORT

Hässleholm


OMFATTNING

Visstidsanställning


ANTAL TJÄNSTER

1


PUBLICERAT

2019-04-04


SISTA ANSÖKNINGSDAG

2019-05-05


UPPDRAGSANSVARIG

Tilda Josefsson


Ansök här

Filtyper som är godkända: doc, docx, dotx, dot, rtf, txt och pdf
CV*

Personligt brev*

Liknande tjänster